Проектот

Идејата на проектот

catwalk, models, women-1840941.jpg

Fashion Employment Hub ќе обезбеди конкурентност на областа CB за текстилната, конфекциската и другите комплементарни индустрии.

На крајот на краиштата, Fashion Employment Hub ќе го подобри развојот на економските активности на CB преку искористување на постоечкиот потенцијал и новите можности за соработка и споделување искуства.

Партнерство

Земји
Организации
Сертифицирани наставници и ментори
+
Приправници
Смени го твојот живот

Започнете ја вашата нова кариера со нас!

mk_MK
Прескокнете до содржината