Текстилно трговско здружение на Македонија – Кластер за текстил (TTA-CT)

Модни инфо денови

Организација на 3 Инфо дена

хостинг, кетеринг,

покани,

медиумско покривање .

Сите партнери ќе учествуваат со презентации, состаноци, дискусии

Прашајте го експертот

Текстилно трговско здружение на Македонија – Кластер за текстил (TTA-CT)

Текстилно трговско здружение на Македонија – Кластер за текстил (TTA-CT)

На 15 декември (четврток) 2022 година, од 15:00 часот, во Велес се одржа првиот од трите инфо дена „Прашајте го експертот“ како дел од проектот „Fashion Employment Hub“. Настанот траеше два часа, а за време на истиот успеавме да размениме многу информации со учесниците. Организатор на овој настан беше Текстилно трговско здружение – Кластер за текстил.

„3D и модната индустрија“

Текстилно трговско здружение на Македонија – Кластер за текстил (TTA-CT)

Текстилно трговско здружение на Македонија – Кластер за текстил (TTA-CT)

2-ри информативен ден

Одржана во Северна Македонија на 8 март 2023 година во Струмица и на 10 март 2023 година во Скопје како дел од Модниот викенд Скопје

Вториот ИНФО ДЕН од проектот „The Fashion Employment Hub“, чиј домаќин беше Текстилно трговско здружение – Текстилен кластер, се одржа во Струмица на 08.03.2023 година и на 10.03.2023 година во East Gate Mall – Скопје како дел од Fashion Weekend Скопје. Темата на Инфо денот беше: „3Д и модната индустрија“.

mk_MK
Прескокнете до содржината