Опрема за модна лабораторија

Новата лабораторија ќе биде во Серес во еден од одделенијата на Центарот за доживотно учење во Регионот Централна Македонија

Лабораторија за шиење за 10 лица

Sergers

Машини за шиење

шипка со синџир со близнаци игли

Работни површини за пакување

Патронска лабораторија

Дигитализатор

.

Патронски софтвер

Плотер

.

4 ЕЕЗ работно место

mk_MK
Прескокнете до содржината