Модна ревија во Атина

Подобро од било кој визуелен изглед

Организација на настани за вмрежување во рамките на модното шоу во Атина

Ќе учествуваат сите партнери

СЕПЕЕ

Настан за вмрежување

СЕПЕЕ организираше настан за вмрежување во рамките на Модното трговско шоу во Атина на 26-27 јануари 2023 година во METROPOLITAN EXPO во Атина. На дневен ред беше посета на Музејот Бенаки кај текстилната секција со костими и додатоци и посета на модната изложба во Атина каде учениците од Република Северна Македонија имаше можност да се сретне со грчки компании и модни образовни училишта.

Студиска посета – Модна ревија во Атина – јануари 2023 година

со промо идеја

Помеѓу 26-ти и 29-ти јануари, Промо Идеа организираше и спроведе студиска посета во Атина во рамките на атинската модна трговска ревија.

Целта на студиската посета беше воспоставување вмрежување со компании од областа на модата, како и со училишта кои нудат едукација од областа на дизајнот, модата, облеката, како и други применливи дигитални и меки вештини во денешниот свет.

Десет лица од Република Северна Македонија, од различни целни групи, учествуваа на студиската посета, која се одржа во Изложбениот центар Метрополитен Експо, лоциран веднаш до меѓународниот аеродром во Атина „Елефтериос Венизелос“.

Студиска посета – Модна ревија во Атина – јануари 2023 година

со Текстилно трговско здружение – Текстилен кластер

Во организација на Текстилно трговско здружение – Текстилен кластер, претставници од Северна Македонија го посетија еден од најголемите модни саеми во регионот на ЈИЕ – Модната ревија во Атина (26-28 јануари 2023 година), со цел да ги имплементираат своите учења и вештини за вмрежување.

mk_MK
Прескокнете до содржината