Што ви нуди Fashion Employment Hub

Проектно партнерство во мода и вештини

Галерија

За

„Општата цел на проектот е да се одговори на заедничките прекугранични предизвици на модниот сектор преку формирање на центар за вработување на модата и антена што ќе ги поддржува малите и средните претпријатија и младите дипломирани студенти во модата и модните сектори.

Трендовски курсеви

Смени го твојот живот

Започнете ја вашата нова кариера со нас!

mk_MK
Прескокнете до содржината