Некатегоризирано

СООПШТЕНИЕ -ГНОСИ РАЗВОЈНИ КОНСАЛТИНГ

СООПШТЕНИЕ -GNOSI DEVELOPMENT CONSALTING Солун, 12.04.2023 година Во контекст на проектот Fashion Employment Hub, GNOSI DEVELOPMENT CONSALTING IKE во име на KDVM REGION…

Прочитај повеќе →
Некатегоризирано

завршниот настан

СЕПЕЕ го организираше завршниот настан од проектот FASHION EEMLOYMENT HUB во четврток, 23 ноември 2023 година во хотелот Екселсиор во Солун. За време на финалето…

Прочитај повеќе →
Обуки

Обуки во Серес

Обуки во Сер од страна на Центарот за доживотно учење на регионот Централна Македонија Во рамките на проектот: „Надградба на вештините за млади дизајнери, дипломирани модни…

Прочитај повеќе →
Обуки

1. ТРЕНИНГ НАСТАН

Одржан 1-ви ТРЕНИНГ НАСТАН НА „СТРАТЕГИЈА, БРЕНДИНГ И ИЗВОЗ НА МОДНИ ПРОИЗВОДИ“ во Северна Македонија, Велес, 22 – 23 февруари 2023 година Планирана прва обука…

Прочитај повеќе →
Обуки

3. ОБУКА

„НОВИ МОДНИ ТРЕНДОВИ И КОЛЕКЦИИ – КРЕАТИВНИ РАЗВОЈОВИ ВО ДИЗАЈНТ НА ОБЛЕКАТА И ПОДГОТОВКАТА ЗА ПРОИЗВОДСТВО“ Одржана во Прилеп, Северна Македонија, 13-14 септември 2023 година Текстилно трговско здружение…

Прочитај повеќе →
Fashion Employment Hub

1-ва СТУДИСКА ПОСЕТА НА Fashion Employment Hub

Одржана СТУДИСКА ПОСЕТА НА Fashion Employment Hub во Грција, Солун, од 13 до 16 јуни 2023 година Од 13 до 16 јуни 2023 година, како дел од…

Прочитај повеќе →
mk_MK
Прескокнете до содржината