Водечки корисник

Центар за доживотно учење - Регион Централна Македонија

За Центарот за доживотно учење - RCM

Главниот корисник е основан во 1997 година со законската регулатива од Законот 2218/1994 година и е под надзор на Министерството за внатрешни работи. Се фокусира на стручно оспособување и доживотно учење, консултативни и поддржувачки услуги, програми за обука за невработени лица, вработени, претприемачи и невработени потенцијални претприемачи во областите: финансии и администрација, туризам, земјоделство, ИКТ итн. 

Располага со квалификуван и искусен кадар – што се однесува до управувањето со проекти, програми, студии, набавки и општествени акции. Во моментов, ЛБ спроведува 7 проекти INTERREG EUROPE и 5 проекти во рамките на Програмата за прекугранична соработка.

Локација

КЕДИВИВ ПКМ ГЛАВНА ЗГРАДА Терма Омонијас, Серес, ГРЦИЈА

Нашите часови

9:00 – 14:00 часот
понеделник – недела

Контактирајте не

Телефон:+30 23210 45405
Е-пошта: info@kekpkm.gr

mk_MK
Прескокнете до содржината