Контакт

Контактирајте не

Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не

Адреса

КЕДИВИМ ПКМ ГЛАВНА ЗГРАДА Терма Омонијас, Серес, ГРЦИЈА

Телефон

0030 23210 45405

Е-пошта

info@kekpkm.gr

Остави порака

mk_MK
Прескокнете до содржината