Промо идеја

За организацијата

Здружение Центар за развој и промоција ПРОМО ИДЕА – Струмица е непрофитна организација основана во 2007 година, чии главни операции се фокусирани во Југоисточниот регион на Република Северна Македонија.

Во рамките на 15-годишната активност, Промо ЈасДеа има воспостави успешна соработка со многу домашни и меѓународни институции, изгради значајни партнерства со организации и има разви силна врска со деловната заедница.

Од своето основање и до денес, Промо Идеја – Струмица има успешно имплементирани неколку проекти финансирани од ЕУ, во рамките на различни програми.

Контакт
За какви било прашања ве молиме е-пошта
Ул. „Ленинова“ бр.44, кат 3, локал 44 – Струмица
+389 34 612 697
promoidea4@gmail.com
mk_MK
Прескокнете до содржината