Консалтинг

Обликување на иднината на модата

Консултации со млади претприемачи за следниот чекор во модниот дизајн

Производ

Froma A -Z како да креирате производ и да го продадете!

Дизајн

Направете ваши сопствени дезени со стил!

Наследство

Поврзете ја културата и наследството и презентирајте ги на вашите креации!

store window, group, to dye-213496.jpg

Индивидуално консалтинг

12 часа

Маркетинг на производи

Учесници: 25

Надворешни експерти обезбедуваат индивидуални консултации за млади претприемачи за клучните аспекти како што се трошоците за производи, модно брендирање, извозен маркетинг итн. 

– Консултации за 25 корисници (12 часа)

fabric, tissue, color-2642233.jpg

Индивидуални и групни консалтинг

12 часа

Креатори на шаблони

Учесници: 25

Надворешни експерти кои обезбедуваат индивидуални и групни консултации за млади претприемачи и старт-ап (креатори на модели итн.)

 

– Консултации за 25 корисници (12 часа)

fashion, woman, trend-4596670.jpg

Индивидуални и групни консалтинг

16 часа

Развој на креативност

Учесници: 25

 Пилот консултантски услуги за дизајн и развој на нови модни трендови и модели на колекција, развој на креативност, поврзување на наследството и новите модни трендови, анализа на модни трендови – Консалтинг за 25 корисници (16 часа)

mk_MK
Прескокнете до содржината