За платформата

Тоа ќе биде еден од најсилните средства за доживотно учење на регионот Централна Македонија. Иако сега имаме многу искуство во е-учење, ќе бидеме подготвени да аплицираме Консалтинг и обука на врвно ниво во модата, а не само во секторот.

mk_MK
Прескокнете до содржината