Настани

Студиски посети

Подготовка на 4 студиски посети во Fashion Employment Hub во SEPEE во Солун
girl, woman, fashion-3954232.jpg

Доценти и студенти

t shirt, fashion, drawing-2351761.jpg

Компании

woman, brunette, denim jacket-2564660.jpg

Старт-ап

waiting, wristwatch, man-410328.jpg

Млади претприемачи

Модни информативни денови

Организација на 3 модни инфо дена во Северна Македонија
fashion, clothes, showing-2425755.jpg

Штип

stage, performance, public show-3336052.jpg

Струмица

showing, fashion, podium-3750068.jpg

Скопие

Модни трендови емисии

Организација на 3 презентации за прогнозирање и 3 колекции на модни дизајнери во Грција
fashion show, fashion, catwalk-1746617.jpg

Солун

fashion show, fashion, catwalk-1746607.jpg

Серес

fashion show, fashion, catwalk-1746571.jpg

Солун

Организација-учесничка- Поддршка на настаните за вмрежување во рамките на модното шоу во Атина
mk_MK
Прескокнете до содржината